Fortlax AB

 Fortlax – säker datalagring i världsklass på världens bästa plats för datalagring. 

Fortlax är norrlands ledande datacenter lokaliserat i Hortlax strax utanför Piteå. Vårt unika läge strax söder om polcirkeln, med naturlig kyla,stabil elförsörjning, en stabil politisk situation ger oss unika förutsättningar för datalagring. Lägger man dessutom till att vår anläggning har den högsta säkerhetsklassning en civil byggnad kan ha i Sverige, blir Fortlax helt plötsligt en av världens bästa platser för en framtidssäker och hållbar datalagring.

Fortlax erbjuder säkra, enkla och effektiva lösningar för lagring och backup av digital företagskritisk information. Bland våra tjänster hittar ni bland annat vår nätbaserade backup-tjänst Fortlax Online Backup, servervirtualisering (VPS) samt molnbaserade lagringstjänster. Ambitionen är att skräddarsy IT-lösningar som bäst passar er organisations unika behov och förutsättningar. Oavsett lösning tar vi ett helhetsansvar för implementation, underhåll och uppgraderingar.

Gemensamt för alla våra lösningar är att de inte kräver någon form av investeringar i hård- eller mjukvara för kundens del samt att vi alltid kompletterar våra tjänster med Support- och serviceavtal. Tryggt för er – självklart för oss.

Mer information på Fortlax hemsida: https://www.fortlax.se/
 

bild-anders-berglund 3

Om oss

Ackra Invest AB är ett regionalt riskkapitalbolag.

Vi verkar i Norrland, företrädesvis i Väster- och Norrbotten. Read more...

Investeringspolicy

Minsta investering: 1 MSEK
Max investering i enskilt företag: 8 MSEK
Ägarandel*: min 10 %, max 49 %
Engagemangstid: upp till 7år
Gärna saminvestering med andra, helst med jämbördiga
Inga lån. Read more...

Kontakta oss

  • Adress: Expolaris Center Bäckgatan 1 931 78 Skellefteå.
  • Tel: +(46) 70 509 75 71
  • Email: info@ackrainvest.se
Du är här: Portföljen Fortlax AB